Verwijdert eBay inactieve accounts? – Volledig antwoord

Laten we dit in meer detail doornemen, zodat u weet wat er gebeurt als een eBay-account voor een langere periode inactief is.

Gebruikers worden dringend verzocht hun e-mailadres en telefoonnummer op eBay regelmatig bij te werken, omdat een account met ongeldige of verouderde contactgegevens van de eigenaar kan worden verwijderd.

 

Laten we dit in meer detail doornemen, zodat u weet wat er gebeurt als een eBay-account voor een langere periode inactief is.

 

Verlopen eBay-accounts?

 

Accounts die lange tijd niet zijn beoordeeld, zullen uiteindelijk verlopen en worden beëindigd. eBay stuurt dergelijke klanten normaal gesproken e-mails met de mededeling dat ze een bepaald aantal dagen hebben om op hun rekeningen te komen.

Weigeren om in te loggen op dat account is hetzelfde als het annuleren, en eBay zal het account verwijderen. Een ding om in gedachten te houden is dat nadat uw account verloopt en is verwijderd, uw gebruikersnaam toegankelijk wordt voor nieuwe registratie en iedereen deze kan gebruiken om een ​​nieuw account aan te maken.

 

Hoe weet ik of mijn eBay-account binnenkort verloopt?

 

Als je een e-mail van eBay ontvangt waarin staat dat je account op het punt staat te verlopen, betekent dit dat je account over minder dan een maand verloopt. De e-mail wordt altijd afgeleverd op het opgegeven adres.
U kunt ook de vervaldatum van uw account op de eBay-site controleren. Als u wilt weten wanneer uw eBay-account verloopt, gaat u naar eBay, klikt u op 'Mijn eBay', vervolgens op 'Instelling' en ten slotte op 'Account'. U ziet de informatie die daar wordt weergegeven als uw account op het punt staat te verlopen.

 

Hoeveel jaar moet een account inactief zijn totdat ze het op eBay verwijderen?

 

Inactieve accounts worden routinematig door eBay verwijderd om het platform efficiënt en veilig te houden.
Na zes maanden inactiviteit kan een eBay-account worden beëindigd en de gebruikersgegevens worden gewist. Een gebruiker kan binnen 7 dagen na sluiting verzoeken om heropening van zijn account (dit geldt alleen voor accounts die op verzoek van de gebruiker zijn gesloten).
Wanneer een eBay-account wordt verwijderd, worden de gebruikersinformatie en andere details die ermee verband houden ook verwijderd.

 

Wat is een inactief account op eBay?

 

Een account dat minimaal 6 maanden niet is ingelogd, wordt als inactief beschouwd. Gebruikers zijn volgens de eBay-regels verplicht hun accounts actief te houden door zich regelmatig aan te melden en hun profiel bij te werken. Als u regelmatig inlogt, blijft uw account actief, zelfs als u geen transacties uitvoert.
Als je je account voor een langere periode inactief laat, zal eBay het verwijderen.

 

Verwijdert eBay inactieve accounts?

 

Ja, inactieve accounts worden door eBay verwijderd om de site veilig en efficiënt te houden. Een van de redenen waarom eBay slapende accounts verwijdert, is dat ze kunnen worden gekaapt en gebruikt voor illegale activiteiten.

De belangrijkste regels zijn om minstens één keer per maand in te checken bij je eBay-account om het actief te houden, en om je telefoonnummer en e-mailadres te wijzigen om belangrijke eBay-updates en accountstatusinformatie te blijven ontvangen.

 

eBay heeft mijn account verwijderd

 

Als je ontdekt dat je account is verwijderd, controleer dan het e-mailadres dat je hebt gebruikt om het aan te maken; u kunt een melding ontvangen waarin wordt uitgelegd waarom uw account is verwijderd; eBay zal een gebruiker altijd op de hoogte stellen waarom zijn of haar account is beëindigd. Het is mogelijk dat je de servicevoorwaarden van eBay hebt geschonden of dat je account gedurende een lange periode niet actief is geweest. Als eBay je account heeft gewist, is je enige alternatief het registreren van een nieuw account; als de vorige gebruikersnaam nog beschikbaar is, kunt u deze gebruiken.

 

Kan een verwijderd eBay-account worden hersteld?

 

Alleen als je de verwijderingsprocedure hebt gestart, kun je een verwijderd eBay-account binnen 7 dagen nadat het is verwijderd terughalen. Als u uw account sluit en later besluit deze weer te openen, heeft u zeven dagen vanaf de sluitingsdatum om een ​​herziening aan te vragen.

Het is onmogelijk om een ​​eBay-account terug te halen dat is verwijderd vanwege inactiviteit of meerdere schendingen van de serviceregels.

Redenen waarom eBay het account van een gebruiker kan verwijderen

Hieronder vindt u een aantal redenen waarom uw eBay-account mogelijk wordt verwijderd.

 

1. Schendingen van de servicevoorwaarden van eBay: een eBay-account dat de servicevoorwaarden meermaals schendt, kan worden beëindigd. Deze servicevoorwaarden hebben betrekking op zaken als het verkopen van namaakgoederen, het misbruiken van het retoursysteem, het misbruiken van het feedbacksysteem en soms niet op tijd betalen voor transacties.
2. De afgelopen zes maanden is er geen activiteit geweest op dit account.
3. Als uw account 6 maanden of langer inactief is geweest, kan deze worden verwijderd. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer u zich aanmeldt voor een eBay-account, u onmiddellijk akkoord gaat met de servicevoorwaarden van het platform, die aangeven dat eBay het recht heeft om uw account om welke reden dan ook en op elk moment te deactiveren.

4. Als je eBay-account is verdwenen of als je er geen toegang toe hebt, is het denkbaar dat deze is gekaapt; desalniettemin kunt u het mogelijk nog steeds vinden door ernaar te zoeken met uw gebruikersnaam. Als je ernaar zoekt met je login en geen resultaten krijgt, betekent dit dat eBay je account heeft verwijderd.
5. U kunt een nieuw account aanmaken met dezelfde gebruikersnaam maar een nieuw e-mailadres. Hierdoor kunnen andere mensen u vinden met uw oude account.

 

eBay heeft mijn account zonder kennisgeving verwijderd

 

Het is ongebruikelijk voor eBay om het account van een gebruiker te annuleren zonder de persoon per e-mail op de hoogte te stellen. Controleer uw e-mailinbox of spammap; u kunt een herinneringsmail van eBay ontvangen waarin u wordt gevraagd in te loggen om uw account actief te houden.

 

Conclusie

 

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u via eBay Nederland contact opnemen met het technician team.

 

Lees ook deze blog: https://www.klusster.com/portfolios/juliastefan/contents/282202?code=c3bb7709-8aba-4906-8c6f-7eda808f46f9


Elina thomas

1 Blog posts

Comments