Hoe kan ik snel mensen toevoegen aan mijn PayPal-rekening?

Een PayPal Business-account maakt het mogelijk om gebruikers toe te voegen, talrijke logins en toegangsniveaus aan te maken en speciale privileges toe te kennen aan personeel.


Een PayPal Business-account maakt het mogelijk om gebruikers toe te voegen, talrijke logins en toegangsniveaus aan te maken en speciale privileges toe te kennen aan personeel. U kunt met deze PayPal-functie maximaal 200 werknemers toegang geven tot uw PayPal-rekening, elk met hun eigen login-ID en autorisatieniveau.

Als u mensen aan uw PayPal-rekening wilt toevoegen en toegang wilt verlenen, volgt u de procedures die in dit bericht van Contact Paypal Klantenservice Nederland worden beschreven.

Volg deze procedures om gebruikers toe te voegen aan uw zakelijke PayPal-rekening

  1. Open uw account door Accounttoegang te selecteren vanuit uw PayPal-account.
  2. Klik op Bijwerken in het gedeelte "Gebruikers beheren".
  3. Klik op de knop Gebruiker toevoegen en ga naar de volgende stap om een nieuwe gebruiker toe te voegen.
  4. Sla uw wijzigingen op nadat u de gebruikersgegevens hebt ingevoerd en de machtigingen hebt geselecteerd die u aan deze gebruikersaccount wilt verlenen.
  5. Voor het toevoegen van de machtiging "Money Movement" aan een gebruiker is identificatieverificatie vereist.

Eenmaal verbonden met uw PayPal-account, ontvangen gebruikers een e-mail met informatie over het activeren van hun accounts en het genereren van nieuwe wachtwoorden. Ga als volgt te werk om het verzoek opnieuw te verzenden als de opgegeven gebruikers het aanvankelijk niet hebben ontvangen:

  1. Open uw account door Accounttoegang te selecteren vanuit uw PayPal-account.
  2. Klik op Bijwerken in het gebied 'Gebruikers beheren' en ga naar de volgende stap.
  3. Klik op de actieknop van de gebruiker uit de volgende alternatieven.
  4. Selecteer Profiel bekijken in het vervolgkeuzemenu van het scherm.
  5. Om het bericht opnieuw te verzenden, klikt u op het pictogram Opnieuw verzenden op het scherm.

We hopen dat dit bericht je de informatie heeft gegeven die je nodig hebt om zonder problemen gebruikers aan je PayPal-rekening toe te voegen. Als u geen nieuwe gebruiker aan uw PayPal-account kunt toevoegen, neem dan contact op met Paypal Bellen om onmiddellijk contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We zullen de problemen die u ondervindt onderzoeken en u onmiddellijk gedetailleerde instructies geven over hoe u ze kunt verhelpen. Onze PayPal-ondersteuningsmedewerkers zijn goed thuis in alle probleemoplossingsprocessen, waardoor ze de ideale dienstverleners zijn voor al uw PayPal-gerelateerde problemen; bel daarom onmiddellijk het telefoonnummer van PayPal Klantenservice.

Lees ook deze blog: Eenvoudige stappen om een PayPal-rekening permanent te sluiten

 


Anna Ferdanz

1 Blog posts

Comments